despre noi 1
Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a menține satisfacția clienților la cel mai înalt nivel, să lucrăm onest și corect în cadrul valorilor etice, să acționăm în conformitate cu reglementările și standardele legale, să fim atenți la securitatea și sănătatea în muncă a angajaților noștri cu care împărtășim valori comune.

Politica noastră de calitate

MetalPlus continuă să lucreze cu principiul produselor sigure care protejează interesele consumatorilor. Acesta va funcționa pentru satisfacția clienților săi cu principiul livrării în timp util și al deservirii dispozitivelor și accesoriilor de ventilație de înaltă calitate pe baza activității sale.

ISO DW142badges
despre noi 2
despre noi activitate
Domenii de activitate

MetalPlus isi concentreaza activitatea in domeniul sistemului pentru ventilatie, producand, distribuind si instaland tot ce tine de componentele acestuia, venind in sprijinul dumneavoastra, oferim solutii complete pentru climatul  interior.

Experienţă în industrie

S.C. METALPLUS PRODUCTIE SI SERVICII S.R.L. a fost infinţată in Bucuresti, incepand cu anul 2003, avand o ascensiune continuă pe piaţa instalaţiilor de ventilaţie, contrar tendinţelor crizei economice.

MetalPlus functioneaza atat ca antreprenor, cat si ca subantreprenor pentru proiecte industrial, cometriciale sau rezidentiale.

experientebg
despre noi capacitate

Capacitatea de producție

Inca de la infinitare MetalPlus a fost lider pe piata Romaneasca in fabricarea de conducte rectangulare de ventilatie,  avand o capacitate de 150,000 m2 pe an.